Аңдатпа: 
                    
                
                Экологиялық ортаға техногендік әсер ету табиғи тұтынылатын тамақ көлемінің төмендеуіне және оның сапалық құрамының өзгеруіне алып келді. Мақалада инновациялық бағыт – азық-түлік өнімдерін микронутриенттермен байыту қарастырылады. Жаппай тамақтану үшін функционалды қасиеттері бар нанның жаңа түрлері әзірленді.
Мақала ашу
                    
                    Журналдың шыққан жылы:                     
                        2018                    
                
                
                    
                    Журнал нөмірі:                     
                        1(69)                    
                
                
                
                    
                    Түйінді сөздер:                     Түйінді сөздер: бидай дәні, бидай ұны, микроэлементтер, азық-түлікті нығайту, тамақтану, фортификация                
             
             Қазақ
 Қазақ English
 English Русский
 Русский