Аңдатпа: 
                    
                
                Мақалада қазақ халқы мен түркі халықтарына тән бауырсақтың тарихы, түрлеріне және өсімдіктер сығындысы негізінде дайындалған қазақтың ұлттық өнімің жаңа түріне органолептикалық қасиеттеріне сипаттама берілген. Бауырсаққа қосылатын өсімдіктердің сығындылары өнімге ерекше түс беріп, құрамын дәрумендерге толықтырып, әсіресе өніманің тағамдық құнарлылығын арта түседі
Мақала ашу
                    
                    Журналдың шыққан жылы:                     
                        2018                    
                
                
                    
                    Журнал нөмірі:                     
                        3(71)                    
                
                
                
             
             Қазақ
 Қазақ English
 English Русский
 Русский