Аңдатпа: 
                            Гель түзуші азық-түліктің тығыздығын арттыруға және белгілі бір құрылымын құруға арналған тағамдық қоспалар.Сүт өнеркәсібінде гель түзушінің көмегімен ашыған сүт өнімдеріне арналған жаңа технологияларды әзірлеу бойынша органолептикалық сапа көрсеткіштерін жақсартуға мүмкіндік беретін белсенді жұмыс жүргізілуде. Осы мақалада сүт өнеркәсібінде пайдаланылатын гель жасаушылардың ассортиментін талдауы жүргізілді.
                        
                        
                        
                            
                            Журналдың шыққан жылы:                             
                                2017                            
                        
                        
                            
                            Журнал нөмірі:                             
                                3(67)                            
                        
                        
                        
                            
                            Түйінді сөздер:                             сүт өнеркәсібіндегі желелегіш агенттер, азық қоспалары, ашытқы, тағам өнімдерінің құрылымы                        
                     
             Қазақ
 Қазақ English
 English Русский
 Русский