Аңдатпа: 
                    
                
                Қазіргі уақытта сүт өндіретін кәсіпорындар жоғары сапалы және қауіпсіз өнімдерді өндіру үшін сыни бақылау нүктелерін, сондай-ақ сапа менеджменті жүйесін талдау және бақылау жүйесін пайдаланады. Бұл жүйелер шикізат сатып алудан қауіп-қатерлерді анықтау арқылы өндіріс процесіне және басқа компоненттерге әсер етуі мүмкін факторларды ескереді. Мақсаты – сүт өндірісіндегі сапа және қауіпсіздік менеджмент жүйелерін қолданудың рөлі мен қажеттілігін және өндірістің барлық деңгейлерінде тәуекелдерді азайту
Мақала ашу
                    
                    Журналдың шыққан жылы:                     
                        2018                    
                
                
                    
                    Журнал нөмірі:                     
                        3(71)                    
                
                
                
                    
                    Түйінді сөздер:                     тәуекелдерді талдау және сын бақылау нүктесі, сапаны бақылау, НАССР, қауіпті сәйкестендіру                
             
             Қазақ
 Қазақ English
 English Русский
 Русский