Аңдатпа: 
                    
                
                Мақалада тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары ашыған сүт өнімдеріне арналған әртүрлі толтырғыштар анықталып, зерттелді,жаңа емдік-профилактикалық тағам өнімдерін әзірлеу үшін қажетті сарысуды өндіру тәсілдері ұсынылған. Техникалық нәтиже өнімнің дәмін жақсарту, қоректік қасиеттерін арттыру, алынған Сарысу сусынына жеміс-жидек қоспаларын шәрбат түрінде енгізу болып табылады
Мақала ашу
                    
                    Журналдың шыққан жылы:                     
                        2018                    
                
                
                    
                    Журнал нөмірі:                     
                        3(71)                    
                
                
                
                    
                    Түйінді сөздер:                     Сарысу, шырғанақ шәрбаты, емдік-профилактикалық азық-түлік өнімі, биологиялық құндылығы                
            
            
 Қазақ
 English
 Русский