Аңдатпа: 
                    
                
                Мақалада мамандандырылған (геродиетикалық) тамақтану үшін функционалды ингредиенттермен байытылғана қуыздың жоғары құрамы бар перспективалы тренд – өнімнің ғылыми негіздемесі ұсынылға. Өззерттеулерінің нәтижелері негізін деферменттелген өнімнің құрамдас құрамы және негізгі сүтшикізаты – жоғары биологиялық құндылық пен ерекшеленетін пахта анықталды. Жаңа өнім құрамында антиоксиданты қкешен және өнімнің ассортименттік қатарын кеңейтетін өсімді кингредиентібар.
Мақала ашу
                    
                    Журналдың шыққан жылы:                     
                        2020                    
                
                
                    
                    Журнал нөмірі:                     
                        1(77)                    
                
                
                
            
            
 Қазақ
 English
 Русский